Back to All Events

Fermentacija na suho

Dobro došli na putovanje u svijet prirodnih fermentiranih proizvoda koji obiluju blagotvornim probioticima, potpomažući vašu probavu, jačajući imunološki sustav i doprinoseći općem zdravlju.

Istražiti ćemo metodu suhe fermentacije povrća, jednostavan i tradicionalan proces koji uključuje samo sol i povrće, pružajući pravu poslasticu za vaše nepce. Ova metoda fermentacije, koja seže unatrag tisućama godina, ne samo da je zdrava, već je i zabavna. Tijekom ove radionice, osim što ćete dobiti dragocjene informacije o očuvanju vašeg zdravlja, naučiti ćete kako napraviti svoj fermentirani proizvod, sudjelujući u svakom koraku procesa i ponijeti ga sa sobom kući u vlastitoj staklenki.

Ciljevi radionice:
• Podizanje svijesti o prehrani
• Edukacija o fermentaciji
• Praktično iskustvo

Ovog puta smo, u četvrtak 7. prosinaca s početkom u 18h, gosti Zelenom inkubatoru na adresi Medulićeva 6, Zagreb.

Članovi Zelenog inkubatora plaćaju samo materijal u visini 6 EUR direktno na radionici, ostali plaćaju materijal 6 EUR + članarinu u iznosu 15 EUR. Prijave se primaju do 4. prosinca OVDJE, a svi prijavljeni će biti obavješteni o primitku na radionicu najkasnije 48h prije početka radionice. 

Spremni ste za ukusno i zdravo putovanje u svijet fermentacije!

Previous
Previous
November 4

Kućno kompostiranje

Next
Next
December 21

Božićna kreativnost: reciklirajmo i darujmo